jueves, 2 de agosto de 2007

Sortida Carretera TUPEDALA


Gran sortida la que varem fer ahi per carretera, amb els integrants del club TUPEDALA, aqui en podeu veure 5 dels 190 socis que el formen.

Matí molt caloros, menos mal que la sortida va ser a les 06:30h del matí. Després del café corresponent el Vicenç, Xavi, la Roso, el Lito i jo vam començar a donar pedals del que seria una molt bona sortida amb un molt bon ritme i molts bons temes de conversació per tal de que les hores de pedal es fecin més còmodes.

Sortim de la Seu i fem camí cap Organya i abans d'arribar a Coll de Nargò girem a l'esquerra pel pont Espia direcció Alinyà. Aquí es on comença la pujadeta de la jornada, un cop passat Alinyà continuem direcció cap a Cambrils ( si, si , dic cap a Cambrils d'aquí de l'Alt Urgell) on ens trobem rampes del 10% i aquí, després d'aquest esforç, és on fem la parada estratègica de la jornada per esmorçar i recuperar forces.

Continuem la ruta coronant Coll de Jou i seguint cap a Port del Comte, carai!!! tot pique cap amunt, buf!! quina calor, ara ja ser perque aquesta ruta té el nom de " via Crucis"sort que ens podem recrear la vista veient des de l'alçada Sant Llorenç de Morunys i uns quants boltors o trencaossos sobrevolant per sobre nostre com si algú tingues que patir una petita pajara jejeje.

Passem per Tuixent, Cornellana i Fórnols, on parem per omplenar els bidons d'aigua, continuem cap Adraèn i per fi arribem a l'últim port de la jornada coronant el coll de Lanegues, o no es diu així Vicenç?
Aquí comença la baixada fins a la Seu per acabar fent 136 km, amb un desnivell positiu de 2440m.

1 comentario:

xavigon dijo...

Les meves cames encara estan tocades, ayyyyyyy!!!!! Una gran ruta molt recomanable.